Enkele van
onze diensten...

Bosdreef Kleine Huisdieren

Op dierenkliniek de Bosdreef kunt u terecht voor zowel routine als geavanceerde onderzoeken en behandelingen voor uw hond of kat. 3 dierenartsen staan tot uw dienst, elk bekwaam in hun eigen vakgebied. Alle consultaties verlopen volgens afspraak. Onze spoeddienst is 24 op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Dr. Hans Wilderjans

Dr. Hans WilderjansDipl. ECVS

Partner

Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in Frankrijk en Groot-Brittannië keerde Hans terug naar België om de Bosdreef mede op te richten. Enkele jaren nadien werd Hans diplomate ECVS en mocht zich als een van de eersten en weinigen in België Europees specialist chirurgie en orthopedie Paard noemen. Naast zijn full time werkzaamheden op de kliniek is Hans een vaak gevraagde spreker op internationale congressen. Eveneens wordt Hans vaak gevraagd gespecialiseerde operaties in buitenlandse klinieken uit te voeren.

Ontmoet ons team

Presentatie Video

Presentatie Video

Bekijk onze video en krijg een idee van de werking van onze kliniek.

Lees meer

Yves De Bosschere vervoegt ons team

Yves De Bosschere vervoegt ons team

Op woensdag zal Yves beschikbaar zijn op de praktijk voor tandheelkundige ingrepen en onderzoeken.

Lees meer

NIEUWE VESTIGING BOSDREEFGROUP

NIEUWE VESTIGING BOSDREEFGROUP

Vanaf juni 2018 opent de Bosdreefgroup een derde vestiging. Naast de dierenklinieken 'Bosdreef' in Moerbeke-Waas en 'Morette' in Asse, komt er een nieuw paardenchirurgie centrum 'Cavallina' in de Kempen. Op de terreinen van dierenkliniek de Brem langs de Gierlebaan in Lille zal ons team voor u klaarstaan voor alle operaties bij uw paard.

Lees meer
Bekijk meer nieuws over de Bosdreef