Enkele van
onze diensten...

Bosdreef Kleine Huisdieren

Op dierenkliniek de Bosdreef kunt u terecht voor zowel routine als geavanceerde onderzoeken en behandelingen voor uw hond of kat. 3 dierenartsen staan tot uw dienst, elk bekwaam in hun eigen vakgebied. Alle consultaties verlopen volgens afspraak. Onze spoeddienst is 24 op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Dr. Filip Vandenberghe

Dr. Filip VandenbergheAssoc. (LA) ECVDI

Partner

Filip studeerde af in 2001 aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling Heelkunde en Anesthesie van de Grote Huisdieren van diezelfde faculteit, vervoegde hij in 2004 het team van Dierenkliniek de Bosdreef. Als een van de eersten ter wereld, stond Filip mee aan de basis van de klinische ontwikkeling van MRI bij het staande paard. In 2011 werd Filip Associate van de European College of Veterinary Diagnostic Imaging, als een van 25 ter wereld. Filip legt zich sinds meerdere jaren eveneens toe op vage prestatieklachten bij het sportpaard en de sportbegeleiding in het algemeen. Filip wordt vaak uitgenodigd als spreker op internationale congressen, met MRI en orthopedie als onderwerpen. FANC vergund voor gebruik van radioactieve stoffen voor medische doeleinden in het kader van nucleaire diergeneeskunde.

Ontmoet ons team

Yves De Bosschere vervoegt ons team

Yves De Bosschere vervoegt ons team

Op woensdag zal Yves beschikbaar zijn op de praktijk voor tandheelkundige ingrepen en onderzoeken.

Lees meer

NIEUWE VESTIGING BOSDREEFGROUP

NIEUWE VESTIGING BOSDREEFGROUP

Vanaf juni 2018 opent de Bosdreefgroup een derde vestiging. Naast de dierenklinieken 'Bosdreef' in Moerbeke-Waas en 'Morette' in Asse, komt er een nieuw paardenchirurgie centrum 'Cavallina' in de Kempen. Op de terreinen van dierenkliniek de Brem langs de Gierlebaan in Lille zal ons team voor u klaarstaan voor alle operaties bij uw paard.

Lees meer
Bekijk meer nieuws over de Bosdreef