Enkele van
onze diensten...

Bosdreef Paarden

Dierenkliniek de Bosdreef is een gespecialiseerde kliniek voor paarden en praktijk voor kleine huisdieren. De Bosdreef werkt op doorverwijzing van uw dierenarts. Een uitgebreid team van dierenartsen, assistenten en omkaderend personeel staat permanent tot uw dienst. We werken steeds binnen een wetenschappelijk kader. Reeds meer dan 20 jaar geniet de Bosdreef een sterke nationale en internationale reputatie op gebied van gespecialiseerde paardengeneeskunde. Naast de beschikbaarheid van de meest geavanceerde diagnostische apparatuur, biedt de Bosdreef steeds de meest innovatieve behandelingen aan. We houden alert de vinger aan de pols van de recentste wetenschappelijke evoluties in de diergeneeskunde. Patiënten uit gans Europa worden dagelijks ontvangen in onze kliniek te Moerbeke-Waas.

Dr. Filip Vandenberghe

Dr. Filip VandenbergheAssoc. (LA) ECVDI / Managing Director

Partner

Filip studeerde af in 2001 aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest op de afdeling Heelkunde en Anesthesie van de Grote Huisdieren van diezelfde faculteit, vervoegde hij in 2004 het team van Dierenkliniek de Bosdreef. Als een van de eersten ter wereld, stond Filip mee aan de basis van de klinische ontwikkeling van MRI bij het staande paard. In 2011 werd Filip Associate van de European College of Veterinary Diagnostic Imaging, als een van 25 ter wereld. Filip legt zich sinds meerdere jaren eveneens toe op vage prestatieklachten bij het sportpaard en de sportbegeleiding in het algemeen. Filip wordt vaak uitgenodigd als spreker op internationale congressen, met MRI en orthopedie als onderwerpen. FANC vergund voor gebruik van radioactieve stoffen voor medische doeleinden in het kader van nucleaire diergeneeskunde.

Dr. Vandenberghe is het snelst bereikbaar via mail.

Ontmoet ons team

VACATURE

Vacature medisch secretariaat

Lees meer

Equine Internship

Equine Internship

Ben je geïnteresseerd in een verdere opleiding tot specialist. Zet je eerste stappen bij ons en solliciteer voor een internship.

Lees meer

Presentatie Video

Presentatie Video

Bekijk onze video en krijg een idee van de werking van onze kliniek.

Lees meer
Bekijk meer nieuws over de Bosdreef