Enkele van
onze diensten...

Bosdreef Paarden

Dierenkliniek de Bosdreef is een gespecialiseerde kliniek voor paarden en praktijk voor kleine huisdieren. De Bosdreef werkt op doorverwijzing van uw dierenarts. Een uitgebreid team van dierenartsen, assistenten en omkaderend personeel staat permanent tot uw dienst. We werken steeds binnen een wetenschappelijk kader. Reeds meer dan 20 jaar geniet de Bosdreef een sterke nationale en internationale reputatie op gebied van gespecialiseerde paardengeneeskunde. Naast de beschikbaarheid van de meest geavanceerde diagnostische apparatuur, biedt de Bosdreef steeds de meest innovatieve behandelingen aan. We houden alert de vinger aan de pols van de recentste wetenschappelijke evoluties in de diergeneeskunde. Patiënten uit gans Europa worden dagelijks ontvangen in onze kliniek te Moerbeke-Waas.

Dr. Hans Wilderjans

Dr. Hans WilderjansDipl. ECVS

Partner

Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in Frankrijk en Groot-Brittannië keerde Hans terug naar België om de Bosdreef mede op te richten. Enkele jaren nadien werd Hans diplomate ECVS en mocht zich als een van de eersten en weinigen in België Europees specialist chirurgie en orthopedie Paard noemen. Naast zijn full time werkzaamheden op de kliniek is Hans een vaak gevraagde spreker op internationale congressen. Eveneens wordt Hans vaak gevraagd gespecialiseerde operaties in buitenlandse klinieken uit te voeren.

Ontmoet ons team

VACATURE

Vacature medisch secretariaat

Lees meer

Equine Internship

Equine Internship

Ben je geïnteresseerd in een verdere opleiding tot specialist. Zet je eerste stappen bij ons en solliciteer voor een internship.

Lees meer

Presentatie Video

Presentatie Video

Bekijk onze video en krijg een idee van de werking van onze kliniek.

Lees meer
Bekijk meer nieuws over de Bosdreef