Enkele van
onze diensten...

Bosdreef Paarden

Dierenkliniek de Bosdreef is een gespecialiseerde kliniek voor paarden en praktijk voor kleine huisdieren. De Bosdreef werkt op doorverwijzing van uw dierenarts. Een uitgebreid team van dierenartsen, assistenten en omkaderend personeel staat permanent tot uw dienst. We werken steeds binnen een wetenschappelijk kader. Reeds meer dan 20 jaar geniet de Bosdreef een sterke nationale en internationale reputatie op gebied van gespecialiseerde paardengeneeskunde. Naast de beschikbaarheid van de meest geavanceerde diagnostische apparatuur, biedt de Bosdreef steeds de meest innovatieve behandelingen aan. We houden alert de vinger aan de pols van de recentste wetenschappelijke evoluties in de diergeneeskunde. Patiënten uit gans Europa worden dagelijks ontvangen in onze kliniek te Moerbeke-Waas.

Dr. Elke Pollaris

Dr. Elke PollarisPhD, Dipl. EVDC Equine

Elke Pollaris staat aan het hoofd van de dienst tandheelkunde voor paarden in Dierenkliniek de Morette.

Elke studeerde als dierenarts af aan de Universiteit Gent in 2014. Na een internship heeft ze zich aan diezelfde universiteit gespecialiseerd in tandheelkunde bij paarden. Ze slaagde voor haar Europese specialistenexamen in 2019 en werd zo een van de weinige gediplomeerde tandspecialisten bij paarden in België (Diplomate EVDC Eq). Bovendien heeft ze in 2021 een doctoraat afgewerkt waarin ze het effect van barsten in paardentanden heeft onderzocht. 

Vanaf oktober 2021 voert Elke gespecialiseerde tandzorg uit voor paarden op de kliniek en ook bij u aan huis.  Ze legt de nadruk op een gezonde mond en de preventie van tand- en tandvleesproblemen waardoor uw paard gezond blijft en topprestaties kan leveren.

Heeft uw paard een tandprobleem of wilt u de mond van uw paard laten nakijken door een specialist ter zake, maak dan een afspraak via 09/346 76 18 of 0486/93 64 07 of via elke.pollaris@demorette.be

 

Ontmoet ons team

VACATURE

Vacature medisch secretariaat

Lees meer

Equine Internship

Equine Internship

Ben je geïnteresseerd in een verdere opleiding tot specialist. Zet je eerste stappen bij ons en solliciteer voor een internship.

Lees meer

Presentatie Video

Presentatie Video

Bekijk onze video en krijg een idee van de werking van onze kliniek.

Lees meer
Bekijk meer nieuws over de Bosdreef